Hliva ustricová 50% polysacharidov

Hliva ustricová 50% polysacharidov

Kúpite u dodávateľa

Podporuje imunitu • Odvádza vlhkosť • Posilňuje cievy • Posilňuje pohyb čriev • Vypudzuje parazitov • Priaznivo ovplyvňuje hladinu tukov v krvi

Skladové číslo:

Výrobca: Superionherbs

Hliva ustricová (lat. Pleurotus ostreatus) je jedlá huba, ktorá rastie v trsoch na stromoch alebo pňoch. Hliva má klobúk pripomínajúci svojim tvarom ustricu a od toho pochádza jej druhové pomenovanie. Hliva je známa aj v tradičnej čínskej medicíne (od dynyastie Sung), kde sa používa k riešeniu celej rady zdravotných ťažkostí.

Hliva ustricová ako drevokazná huba dokáže z dreva absorbovať do seba mnoho látok prospešných pre ľudský organizmus, ktoré sú potom ľudským organizmom dobre prijaté. Sušina hlivy obsahuje 50% uhlovodanov, 25% bielkovín, 6-10% minerálnych látok , 1-2% tuku. Hliva ustricová obsahuje okrem polysacharidov a betaglukánov aj veľké množstvo vitamínov skupiny B, esenciálnych aminokyselín, nenasýtených mastných kyselín. Významné látky zo skupiny polysacharidov a terpenov sú polysacharid pleuran a terpen pleurotin (ktorý je antibiotickou a antitrombotickou látkou). Hliva je tiež zdrojom prírodných statínov t. j. látok znižujúcích hladinu tuku v krvi.

 

Hliva ustricová

Hliva ustricová pôsobí blahodárne:

  • podporuje imunitu, posilňuje cievy
  • posilňuje pohyb čriev, vypudzuje parazitov
  • priaznivo ovplyvňuje hladinu tukov v krvi
  • pri regenerácii pečene a prevencii pred stukovatením, alebo inému poškodeniu
  • účinne znižuje hladinu krvných lipidov (látok tukovej povahy), teda znižuje hladinu cholesterolu a priaznivo pôsobí na krvný tlak
  • má dôležité miesto pri pankreatických, pečeňových alebo žalúdočných problémoch
  • pôsobí antibakteriálne, antivírusovo a najmä protinádorovo

 

Výnimočné zloženie tohto produktu obsahuje

kombináciu dvoch typov štandardizovaných extraktov z hlivy ustricovej doplnenú o extrakt z rakytníka rešetliakového o vysokej synergii a účinnosti.

  • Prvý extrakt z hlivy štandardizovaný na obsah 50% polysacharidov a
  • druhý extrakt z hlivy štandardizovaný na obsah 30% betaglukánov.
  • Rakytník rešetliakový extrakt 10:1

     

Zaujímavosťou je, že hliva je jednou z mála „mäsožravých" húb. Jej mycélium dokáže otráviť a zabiť organizmy zo skupiny hlístovcov.

  

Potrebujete poradiť s výberom húb? Využiť môžete tieto služby od Superionherbs:

 

Liečivé huby na podporu imunity

 

Doplňujúce informácie

Dávkovanie: Prvý týždeň: 1 tobolka ráno cca 20 minút pred raňajkami. Od druhého týždňa: 1 tobolka ráno cca 20 minút pred raňajkami a 1 tobolka popoludní medzi jedlami.

Tobolku je najlepšie zapiť vlažnou alebo teplou tekutinou.

Zloženie: Hliva extrakt 50% polysacharidov 200mg, Hliva extrakt 30% betaglukánov 130mg, Rakytník extrakt 10:1 170mg

Balenie: 90 toboliek x 500 mg t. j. 45g (balenie vystačí na 3 mesiace užívania)

Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Doplnok stravy.

 

.

 

 

Prečo Vám odporúčam liečivé huby od Superionherbs?

  • Liečivé huby na podporu imunity
    Pre vysokú kvalitu a obsah účinných látok. Na trhu nenájdete takmer žiaden podobný výrobok s obsahom viac ako 40% polysacharidov. To isté platí aj pre vysoký obsah betaglukánov a iných látok garantovaných certifikátom.
  • Huby sú 100% pestované v čistej prírode, tradičným spôsobom.
  • Bez prídavných látok a konzervantov, produkty Superionherbs obsahujú iba vysoko potentné hubové polysacharidy, žiadny škrob, či iné plnidlá.
  • Extrakty z húb sú plnené v rastlinných tobolkách, vhodné pre vegetariánov a veganov.
  • Produkty spĺňajú najprísnejšie kvalitatívne a bezpečnostné podmienky/certifikáty GMP, HACCP, GAP, ISO.
  • Využiť môžete službu: Poradiť sa pred nákupom, alebo Sprievodca výberom produktov

 

Ukážka tabuľky zdravotných problémov s odporúčanými druhmi húb

Prehľad použitia liečivých húb na rôzne zdravotné problémy

 

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie

Súbory cookies používame, aby sme zabezpečili funkčnosť týchto webových stránok. Viac informácií